За мен

Всеки човек има собствени идеи и представи както за изкуството, така и за моментите от своя живот, затова приемам вашите желания, вниквам в тях и ги доразвивам от моя поглед. В резултат вие имате безценни фотографии, отразяващи по най- артистичния начин вашата сватба, вашето парти, вашата лична персона или друг звезден момент.

Един от най- прекрасните дни в живота ви- вашето сватбено тържество изисква индивидуален подход, артистичност, креативност. Ангажирайте ме и аз ще запазя вашите спомени, но и ще придам още повече красота и емоция, за да се радвате всеки път щом отворите своя сватбен албум. И вярвайте, ще го направя с чудесна наслада и удоволствие 🙂

Изкуството фотография не е само дар свише, то не е генетично наследство, то е резултат от постоянно учение, прилагане на знанията, желание и разглеждане на дадена ситуация от няколко гледни точки, светоусещане.  То се проявява всеки ден, в който ние творим, в нещата, които правим с чувство, вниманието, което отделяме на детайлите и постоянния стремеж нещата да се получават по-добре, да бъдат в хармония с нас и света около нас. Акцентът в детайлите носи емоцията във фотографията и й придава живот. А аз обичам детайлите. 🙂

Специализирам въздушна фотография- създаване на снимки от въздуха. Снимките от въздуха са необходимост за много строители и собственици на недвижими имоти. Снимки от въздуха се използват с цел създаване на визуализация на имот, който предстои да се построи, също така и за рекламни материали на съществуващи хотели, комплекси, паркове, съоръжения.

Въздушните снимки са начин да запечаташ спомени под друг ъгъл. Тук можете да се насладите на множество снимки от високо заснети от парапланер. Погледнете света от друга гледна точка.

Благодаря ви, че сте тук!

Featured Photos

thumbnail
Жаки... Posted by author icon donev Apr 15th, 2014 | no responses
thumbnail
Dark Elf... Posted by author icon donev Mar 8th, 2013 | no responses
thumbnail
BMW SuperFan... Posted by author icon donev Dec 30th, 2012 | no responses

Random Photos

thumbnail
“рУсина... Posted by author icon donev Mar 15th, 2011 | no responses
thumbnail
Финал... Posted by author icon donev Jun 9th, 2010 | no responses
thumbnail
Готик... Posted by author icon donev Jul 17th, 2012 | no responses

Top Rated

thumbnail
Harley Davidson R... Posted by author icon donev
thumbnail
Ms. police officer... Posted by author icon donev
thumbnail
Жаки... Posted by author icon donev